TRANSACTIES

TRANSACTIES

Meer dan 100 Nederlandse en cross-border transacties
Een breed scala aan sectoren
Grotere MKB, mid-market en healthcare

Bij Orange Corporate Finance zijn we trots op elke transactie die we succesvol hebben begeleid. Sinds 1996 zijn dat er meer dan 100 in binnen- en buitenland.

Hieronder vindt u een selectie van transacties die volledig door ons zijn gesourced en geclosed. Onze opdrachtgevers zijn met name afkomstig uit het grotere MKB, de mid-market en healthcare.

Wat maakt van een transactie tot een succesvolle deal? Als we het maximaal haalbare voor onze opdrachtgever hebben bereikt uiteraard. Daarnaast hechten wij grote waarde aan het proces: kijken alle partijen terug op een professionele, goed verlopen transactie? Desgewenst brengen we u in contact met een of meerdere van onze opdrachtgevers. Zij vertellen u graag persoonlijk over hun ervaring met Orange Corporate Finance.

Healthcare

Naast opdrachtgevers uit het bedrijfsleven adviseren wij sinds 2003 bedrijven en instellingen in de gezondheidszorg, op het gebied van corporate finance en governance vraagstukken. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van opdrachtgevers in de zorg, waaronder ook opdrachtgevers die wij hebben geadviseerd bij (internationale) transacties.

Uw partner bij koersbepalende beslissingen

Maak vrijblijvend kennis met Orange CF en ontdek de toegevoegde waarde van gespecialiseerde ondersteuning.