management-buy-in-Incatro
 • Date:
  July 2019
 • Client:
  Schoots Holding BV
 • Sector:
  Acoustics, Construction
 • Services:
  Management buy-in, Debt advisory

Incatro overgenomen door management buy-in kandidaat

Carl Huijskens, de oprichter van Incatro Room Acoustics BV, heeft de meerderheid van de aandelen verkocht aan Hans Schroots. Hans Schroots is de nieuwe algemeen directeur geworden en Carl Huijskens blijft als technisch directeur verbonden aan het bedrijf. Zo wordt Incatro succesvol voortgezet met als uitgangspunt om nog steeds de beste oplossingen te ontwikkelen en deze tegen de allerscherpste prijs te kunnen aanbieden.

Orange Corporate Finance heeft Hans Schroots begeleid bij de management buy-in.

Incatro

Incatro is opgericht in 1993 door Carl Huijskens met als hoofdvestiging Roermond. Aanvankelijk had Incatro projectinrichting als kerntaak en sinds 1999 met de nadruk op de ruimteakoestiek. Incatro ontwerpt akoestische oplossingen voor kantoren en andere ruimten en geeft elke ruimte een eigen benadering en een afgestemd akoestiek ontwerp, dat in overeenstemming is met zijn omgeving.

Incatro’s functionele design-elementen zijn toepasbaar in de meest diverse typen ruimtes. Daarnaast ontwikkelde als eerste ter wereld een hoogwaardige geluidsabsorber die – inmiddels gemodificeerd – nog steeds internationaal de norm stelt.