transactie-Klokgroep-BV-acquired-Asbestsanering-Het-Zuiden-BV
 • Date:
  March 2019
 • Client:
  Asbestsanering Het Zuiden BV
 • Sector:
  Building & construction
 • Service:
  Sell-side advisory

KlokGroep neemt meerderheidsbelang in Asbestsanering Het Zuiden

Asbestsanering Het Zuiden uit Panningen heeft per maart 2019 de meerderheid van haar aandelen verkocht aan KlokGroep. Om de toekomstplannen te kunnen waarborgen zocht Asbestsanering Het Zuiden een grotere partner met veel kennis, ervaring en contacten in de markt.
“Ook voor ons biedt de participatie in Het Zuiden kansen”, vertelt Ton van de Klok, algemeen directeur KlokHolding waar KlokGroep onder valt. “Met name bij renovatie, verduurzaming en transformatie van gebouwen en woningen speelt asbest een rol en is hun expertise voor ons van grote waarde.”

Orange Corporate Finance heeft de verkoper begeleid in het transactieproces.

Asbestsanering Het Zuiden
Oprichter, Ruud Janssen, is al sinds 1993 actief op het gebied van asbestsanering en heeft in 2010 Asbestsanering Het Zuiden (AHZ) opgericht. De asbestverwijderaar AHZ voert vrijwel uitsluitend binnensaneringen uit en staat in de markt bekend als een partij die kwaliteit zeer hoog in het vaandel heeft staan.

KlokGroep
KlokGroep is een daadkrachtig familiebedrijf met bijna 100 jaar ervaring. De onderneming staat voor een geïntegreerde aanpak van (grootschalige) bouwprojecten. KlokGroep bestaat uit verschillende divisies die ieder hun eigen specialisme hebben. Het gehele ontwikkel- en realisatietraject van initiatiefase tot en met het vastgoedbeheer wordt door KlokGroep samen met haar partners verzorgd.

Media

Nieuwsberichten:

Asbestsaneringhetzuiden.nl

Klokgroep.nl