• Date:
  September 2023
 • Client:
  Lamoral Coatings BV
 • Sector:
  Circulair technology, Cleantech
 • Service:
  Raising growth capital, Debt advisory

Lamoral krijgt groei-impuls van Grehamer & Company

In september 2023 heeft Investeringsfonds Grehamer Invest Equity Fund I geparticipeerd in Lamoral Coatings. De participatie zorgt voor een groei-impuls voor Lamoral, die de ambitie heeft om de komende jaren de groei te professionaliseren, accommoderen en te versnellen.

Orange Corporate Finance heeft Lamoral begeleid bij het aantrekken van groeikapitaal.

Lamoral Coatings
Lamoral is een ontwikkelaar van duurzame en milieuvriendelijke (PFAS-loze) coatings die kunnen worden gebruikt in de kledingindustrie (waterafstotende materialen), ‘cool roofing’ (warmte werende daklagen), en in diverse andere producten.

Wereldwijd, met als voorloper Europa, zal PFAS (de ‘forever chemicals’) in alle producten verboden worden.

Lamoral biedt de beste oplossing in de snel groeiende markt, ter vervanging van de huidige op PFAS gebaseerde DWRs. Bekende sportmerken onderschrijven deze unieke PFAS-loze oplossing van Lamoral.

Grehamer & Company
Grehamer & Company is een investeringsmaatschappij die zich richt op enerzijds real estate en anderzijds investeringen waarbij ze ambitieuze ondernemingen helpen bij het realiseren van de groeiplannen. Als fondsmanagers zijn ze nauw betrokken bij de ondernemingen en volgen de filosofie van ‘Scaling Up’. Met gedeelde waarden groeien zowel Lamoral als Grehamer & Company en creëren een duurzame, milieubewuste wereld voor toekomstige generaties.

Media

Nieuwsbericht:

Lamoral Coatings

Grehamer & Company

Recente Tombstones