• Date:
  April 2023
 • Client:
  Zorgassist
 • Sector:
  Healthcare
 • Service:
  Sell-side advisory

Miep neemt Zorgassist over

Miep Huishoudservice en Begeleiding met hoofdkantoor in Zierikzee heeft per 1 april 2023 de huishoudelijke ondersteuningsactiviteiten van Zorgassist overgenomen. Miep en Zorgassist leveren landelijk huishoudelijke hulp bij cliënten thuis.

Beide organisaties werkten al samen en passen goed bij elkaar. Voor Miep betekent dit een mooie uitbreiding met nieuwe gemeenten en versterking in de gemeenten waar ze al actief zijn.

Zorgassist heeft 450 medewerkers die overkomen naar Miep. Met deze collega’s erbij werken er bij Miep nu bijna 3.000 werknemers die bij ruim 15.000 cliënten in zo’n 200 gemeenten het zonnetje in huis zijn. Jan Koster, algemeen directeur van Miep: “450 zonnetjes in huis erbij!”

Orange Corporate Finance heeft Zorgassist geadviseerd en begeleid bij het transactieproces.

Zorgassist
Zorgassist is in 2007 opgericht en gevestigd in Leeuwarden. Directeur-eigenaar Peter Liezenga richt zich met Zorgassist volledig op het organiseren van huishoudelijke hulp vanuit de WMO en WLZ in heel Nederland. De 450 medewerkers verzorgen bij zo’n 2.500 cliënten huishoudelijke hulp.

Miep Huishoudservice en begeleiding
Miep levert huishoudelijke hulp en begeleiding bij cliënten in hun leefomgeving met als doel een schoon en leefbaar huis. Bij Miep Huishoudservice en begeleiding vindt men het belangrijk om dicht bij de cliënten te werken, daarom maakt men gebruik van verschillende regiokantoren. Miep werkt vanuit kantoren in Leeuwarden, Schagen, Apeldoorn en Zierikzee (hoofdkantoor).

Media

Nieuwsbericht:

Miep

Wereld regio

Omroep zeeland

Recente Tombstones