INTERNATIONAAL

INTERNATIONAAL

Internationaal netwerk
Wereldwijde contacten en marktexpertise
Lokale juridische en fiscale specialisten

Grensoverschrijdende transacties vragen een ander niveau van tact en analyse. Als u zich in de internationale markt begeeft, helpen wij u om het overzicht te bewaren én de focus op uw doelstellingen te houden.

De afgelopen ruim 25 jaar hebben we een groot aantal internationale transacties begeleid, voor Nederlandse en buitenlandse (ver)kopers, waaronder een aantal beursgenoteerde ondernemingen.

Internationaal netwerk

We werken met een eigen netwerk van buitenlandse fusie- en overnamekantoren en beschikken daarmee over lokale aanwezigheid en expertise. Door ons internationale corporate finance netwerk zijn wij in staat buitenlandse kopers te interesseren voor opdrachtgevers in Nederland en andersom.

Afgelopen decennia hebben we veelal ter plekke gesprekken en onderhandelingen gevoerd met kandidaten uit talloze landen. Vaak resulteerde dit in een aan- of verkoop. Vanzelfsprekend worden we bij de voorbereiding en de transactie zelf, ondersteund door lokale specialisten op juridisch en fiscaal gebied.

Overweegt u een transactie binnen Europa of daarbuiten? Ons netwerk en expertise staan tot uw beschikking.

Orange had het juiste internationale netwerk. Strategisch, tactisch…

Meneer Janssen, CEO bedrijf IKS

Benut uw kansen in het buitenland

Wij verkennen de internationale mogelijkheden om:

  • uw onderneming te verkopen
  • een investeerder aan te trekken
  • zelf een onderneming of bedrijfsonderdeel te acquireren.

Neem contact met ons op, ongeacht het land of de regio waar uw aandacht momenteel naar uitgaat. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek tasten we direct de grenzen af.