overname-Willems-Koeltechniek-door-Van-Kempen-Koeltechniek
 • Date:
  August 2008
 • Client:
  Willems Koeltechniek BV
 • Sector:
  Services
 • Service:
  Sell-side advisory

Participatie Van Kempen Groep BV in Willems Koeltechniek BV 

In augustus 2008 heeft Van Kempen Groep BV uit Tiel een belang van 49% genomen in Willems Koeltechniek BV uit Elsloo, met de duidelijke intentie dit belang de komende periode verder uit te breiden. De activiteiten blijven plaatsvinden vanuit de huidige locaties.

De aanvulling met de producten, de kennis en ervaring van beide bedrijven maakt het mogelijk de markt nog beter te bedienen. De samenwerking is gericht op verdere uitbouw van de omzetgroei. Van Kempen Groep en Willems Koeltechniek zetten hiermee een belangrijke strategische stap in de koeltechnische markt.

Willems Koeltechniek BV
Willems Koeltechniek is gevestigd in Elsloo en is marktleider op het gebied van installatie en onderhoud van airco’s voor bedrijven en particulieren in Limburg. Van oudsher zijn ze actief op het gebied van koudetechniek, waaronder koel- en vriescellen, toonbanken etc. Ze bestaan reeds 40 jaar en hebben een hoge en goede naamsbekendheid opgebouwd door hun vakmanschap en kwaliteit.

Van Kempen Groep BV

Van Kempen Groep is gevestigd in Tiel en is ruim 60 jaar actief in de industriële sector van koudetechniek, koelcellenbouw, procestechniek en warmtepomptechnologie, zowel nationaal als internationaal. Sinds een aantal jaren zijn ze ook actief op de snel groeiende airco markt vanuit hun Airco-Centre in Tiel.