internationale-transactie-ASL-acquired-Travel-Inn-LGG
 • Date:
  July 2019
 • Client:
  Travel Inn Maastricht BV
 • Sector:
  Food & Catering, Aviation Services
 • Service:
  Sell-side advisory

Verkoop van Travel’Inn aan Air Service Liège

Air Service Liège (ASL) heeft per juli 2019 alle aandelen van Travel’Inn overgenomen. Met de bedrijfsovername van Travel’Inn verstevigt ASL haar positie op de sterk groeiende luchthavens van Maastricht en Luik.

Orange Corporate Finance heeft de verkoper begeleid bij het transactieproces.

Travel’Inn
Travel’Inn, opgericht in 1991, begon als restaurant op vliegveld Beek (nu bekend als Maastricht-Aachen Airport) en is uitgegroeid tot een inflight cateraar waarbij men met name luxe maaltijden verzorgt aan bemanningen op vrachtvluchten op de luchthavens van Luik (LGG) en Maastricht (MAA). Daarnaast levert Travel’Inn ook maaltijden aan passagiersvluchten en zakelijke reizigers/’VIPs’. Met de toename in het vrachtverkeer op de luchthavens LGG en MAA maakt Travel’Inn een stevige groei door.

ASL (België)
ASL, dat twintig jaar geleden is opgericht, is een onafhankelijk reisagentschap en een van Europa’s leidende business jet management- en operatorbedrijven, met kantoren en bases op de meeste Belgische en Nederlandse luchthavens. Het bedrijf beheert en exploiteert meer dan 30 vliegtuigen en biedt een brede selectie van complementaire zakelijke luchtvaartgerelateerde diensten, allemaal afgestemd op de wensen en verwachtingen van de klant.