WERKEN BIJ

WERKEN BIJ

Informele werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden
Direct betrokken bij M&A processen
In Eindhoven

Orange Corporate Finance bestaat uit een hecht team van ambitieuze en goed opgeleide professionals. Ieder met hun eigen ervaring, achtergrond en inbreng.

Vanaf de eerste dag word je betrokken bij uitdagende fusies en overnametrajecten in verschillende sectoren, nationaal en internationaal. Iets voor jou? Laat het ons weten.

visual-diensten-leaving-the-nest

Stagiair Corporate Finance

Ben je minimaal 3 maanden fulltime beschikbaar en zijn fusies en overnames jouw passie? Wil je jouw corporate finance kennis toepassen in de praktijk? Tijdens een stage bij Orange Corporate Finance ondersteun je adviseurs bij meerdere projecten tegelijkertijd. Je maakt deel uit van een hecht en gedreven team waarin je met alle facetten van het (internationale) overnameproces in aanraking komt. Denk daarbij aan het ondersteunen van pitches, het financieel en strategisch analyseren van bedrijven, het schrijven van informatie- en financieringsmemoranda en het zoeken en selecteren van geschikte overnamekandidaten in binnen- en buitenland.

Bekijk hier de volledige vacature

visual-diensnten-M&A Research

Consultant Corporate Finance

Droom je van een carrière als fusie- en overname adviseur? Dan is hier je kans! Orange Corporate Finance is een jong kantoor waarvan de basis in feite in 1996 is gelegd. We zijn gevestigd in Eindhoven en (internationaal) actief. Je krijgt alle kansen, je bepaalt mede je eigen groeipad. Voor een ambitieuze starter of iemand met een paar jaar werkervaring, een uitgelezen kans om snel stappen te zetten.

Bekijk hier de volledige vacature