MTA-Group-BV-raising growth capital from-MGF-BV
 • Date:
  April 2019
 • Client:
  MTA Group BV
 • Sector:
  High-tech, Metal Industry
 • Services:
  Raising growth capital, Debt advisory

MTA krijgt groei-impuls van investeringsfonds MGF

Het nieuwe investeringsfonds MGF werft per april 2019 haar eerste participatie: MTA. De opvolger van MBO & Groei Fonds zorgt met deze participatie voor een groei-impuls voor MTA, die de ambitie hebben om de komende jaren versneld door te groeien.

“We willen gecontroleerd verder groeien met behoud van sfeer en cultuur. We denken met MGF daarvoor de beste partner gevonden te hebben.”

Orange Corporate Finance heeft MTA begeleid bij het aantrekken van groeikapitaal.

MTA
De MTA Group is in 2002 opgericht door Robert Manders en Patrick Geerts en is een toonaangevend bedrijf in de groeiende markt van de mechatronica. MTA heeft intensieve banden met wereldwijde strategische leveranciers opgebouwd én onderhouden, en eigen processen continue verbeterd. Het voordeel: een ontwikkel- en productiepartner met directe toegang tot alle benodigde specialismen, en een meetbare toegevoegde waarde voor uw business.

MGF
MGF investeert in kansrijke ondernemingen in het MKB die behoefte hebben aan risicodragend kapitaal voor een management buy-out of voor groei. Eén van de drijfveren achter het MGF is het waarborgen van de continuïteit van familiebedrijven. Het Fonds beoogt een natuurlijk partner te zijn voor MKB-ondernemers.

Recente Tombstones